Gündem

VELİOĞLU KARDEŞLERDEN 2 ŞAMPİYONLUK

Wushu Kungfu Tai Chi Türkiye Şampiyonasında Batmanlı Velioğlu kardeşler toplamda 4 madalya ile Batman’a döndüler.

VELİOĞLU KARDEŞLERDEN 2 ŞAMPİYONLUK
12-06-2024 00:42
12-06-2024 00:43

Sakarya’da yapılan Wushu Kungfu Tai Chi Türkiye şampiyonasına 1 idareci 1 çalıştırıcı ve 5 sporcuyla Tai Chi şampiyonasına ilk kez katılan Batman kafilesi şampiyonada 2 altın 1 gümüş ve 1 bronz madalya alarak şampiyonaya damga vurdular.

Dilara Velioğlu ve Melek İlayda Velioğlu sıkletlerinde Türkiye şampiyonu olup Altın Madalya aldılar. Arife Velioğlu sıkletlerinde Türkiye ikincisi olup Gümüş madalya alırken Rabia Zehra Velioğlu ise Türkiye üçüncüsü oldu Bronz madalya kazanarak Batman’ı en iyi şekilde temsil ettiler.

Şampiyonada Batman’ı en iyi şekilde temsil eden sporcuları tebrik eden antrenör Abdulaziz Velioğlu; “Mükerrem Çavuş’un idareciliğinde 5 sporcu ile ilk kez katıldığımız Wushu Kungfu Tai Chi Türkiye Şampiyonasında 2 altın 1 gümüş ve 1bronz madalya alarak toplamda 4 madalya ile ilimize döndük. Çalışmalarımıza her zaman destek olan başta Sayın Valimiz Ekrem Canalp olmak üzere Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ve personeline ile Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Serik ve personeline teşekkür ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER