Gündem

VALİ CANALP "JANDARMA; 185 YILDIR VATANIMIZIN GÜVENLİĞİNDE ÖNCÜ GÜÇTÜR"

Batman Valisi Ekrem Canalp, Jandarma Teşkilatı'nın 185. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

VALİ CANALP "JANDARMA; 185 YILDIR VATANIMIZIN GÜVENLİĞİNDE ÖNCÜ GÜÇTÜR"
14-06-2024 15:40
14-06-2024 15:42

Mesajında teşkilatın özverili çalışmaları ve elde ettiği başarılara dikkat çeken Batman Valisi Ekrem Canalp, şehit ve gazileri de minnet ve şükranla andı.

Vali Canalp "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin esenliği için gece gündüz demeden, büyük bir özveriyle görevini yerine getiren Jandarma Teşkilatı'mızın 185. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Teşkilatın büyüklüğü, sorumluluk sahasının genişliği ve elde ettiği başarılarla dünya çapında emsalleri arasında önde gelen bir teşkilat yapısına sahip olduğunu belirten Vali Canalp, Jandarma Genel Komutanlığı'nın sadece mazisiyle övünmenin ötesinde, stratejisi ve geleceğe dönük yatırımlarıyla da çağın ötesini hedefleyen bir karakter ortaya koyduğunu ifade etti.

Terörden asayişe, trafik denetiminden organize suçlara kadar geniş bir sahada görevini başarıyla sürdüren Jandarma Teşkilatı'nın bu temel görevlerinin yanı sıra toplumla ilişkiler noktasında da önemli hizmetlerde bulunarak devlet-millet kaynaşmasına vesile olduğunu vurgulayan Vali Canalp “Bu önemli görevleri ifa ederken şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımızın yaptığı fedakârlıklar hiçbir zaman unutulmayacak, aziz hatıraları milletimizin kalbinde sonsuza kadar yaşayacaktır” dedi.

Mesajında Jandarma Teşkilatı'nın 185. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Canalp, vatan uğrunda hayatlarını kaybeden aziz şehitleri rahmetle, gazileri minnet ve şükranla andı. Görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarına da sağlık, huzur ve başarılar diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER