Gündem

STEM EĞİTİM ÇALIŞTAYI SONA ERDİ

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) tarafından ilimizde düzenlenen Scientix Projesi STEM Eğitim Çalıştayı gerçekleşen kapanış programı ile sona erdi.   

STEM EĞİTİM ÇALIŞTAYI SONA ERDİ
09-06-2024 15:14
09-06-2024 15:15

Necat Nasıroğlu Külliyesi Hatice Nasıroğlu Konferans salonunda gerçekleşen kapanış programı proje sunumu ve öğretmenlere katılım belgelerinin verilmesiyle sona erdi. Gerçekleşen kapanış programına İl Milli Eğitim Müdür Mahmut Kurtaran, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Çankaya, YEĞİTEK Scientix Türkiye Koordinatörü Dr. Tunç Erdal Akdur, Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Nezir Sevim, Sason İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysi Bozkurt, Şube Müdürü M. Şirin Temiz ve öğretmenler katıldı.

KURTARAN “ÇALIŞTAN VERİMLİ GEÇTİ”

Program Quizizz üzerinden grupların katılımı ile yapılan yarışma ile başladı. STEM Eğitim Çalıştayının eğlenceli ve ilgi çekici hale getirerek yapılan yarışmasında birinci olan gruba İl Müdür Kurtaran kitap hediye etti.  Çalıştayın kapanışında konuşan Müdür Kurtaran, dört gün süren çalıştayın oldukça verimli geçtiğini belirtti.

“HEDEFİMİZ ÇOCUKLARIMIZI DAHA İYİ BİR GELECEĞE HAZIRLAMAK”

Müdür Kurtaran "Biz öğretmenler olarak, çocuklarımızı daha iyi bir geleceğe hazırlamak için sürekli olarak kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Bu çalıştayda edindiğimiz bilgi ve becerilerle öğrencilerimize daha nitelikli eğitim sunacağımıza inanıyorum. Çalıştay süresince gösterdiğiniz çaba ve katılım için hepinize teşekkür ederim. Şimdiden bir hafta sonra başlayacak tatil ve idrak edeceğimiz bayram için hepinize iyi tatiller ve iyi bayramlar diliyorum. Gelecek çalıştaylarda tekrar bir araya gelmek dileğiyle, hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER