Gündem

ÖMER ER VE 28 YÖNETİCİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

Merkez ilçe başkanı Ömer Er ve 29 yönetici görevlerinden ve partiden istifa etti.

ÖMER ER VE 28 YÖNETİCİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ
21-08-2022 16:08

Gelecek Partisi Batman Merkez İlçe Başkanı Ömer Er, yönetim kurulu ile birlikte görevlerinden ve gelecek partisinden istifa etti.
Eski Merkez ilçe başkanı Ömer Er düzenlediği basın toplantısında partisinden istifa ettiğini açıkladı. Ömer Er “Parti kuruluşundan bu yana görev yaptığım Gelecek Partisinde siyasi anlaşmazlık ve çalışma sisteminden dolayı görevinden ve partiden istifa ettim. Parti kuruluş aşamasından bu yana görev yaptığım Gelecek Partisinde görevimi layıkıyla yaptım. Yaptığım çalışmalar kamuoyunca da bilinmektedir. Ama maalesef il başkanı ve bölge koordinatörü ile anlaşmazlık yaşadığımızdan dolayı istifa ettik” dedi.
İSTİFA EDENLER
Merkez ilçe Başkanı Ömer Er ile birlikte istifa edenler; merkez ilçe yönetiminden; Hasan Yurttaş, Vedat Ediz, Fatih Yeşil, Sevgi Doğan, Vedat Kalaycıoğlu, İnci Durmaz, Rukiye Yıldırım, Bahar Yavuz, Mahsum Gün, Muhammed Sevim, Muhammed Seydal, Fehmi Şen, Sabahattin Gerkin, İsmail Güneş, Tuncay Akıncı, Sertip Taş, Yaşar Gülükgiray, İsmail Akın, Ahmet Yıldız ve M. Fatih Söyüt.
İl yönetiminden ise; Abdulkerim Ekinci, Hayrettin Çelik, Hüseyin Korkmaz, Seval Sönük, M. Can Erincik, Ferhat Yıldırım, İsmail Baran ve Hülya Yıldız.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER