Gündem

KÜNKÜL VE AYDIN AİLELERİNİ MUTLU GÜNÜ

Batman’da İnşaat sektörünü tanınmış ailelerinden Künkül Ailesinin İnşaat Mühendisi oğulları Özkan Künkül ile Milli Eğitim ve Halk Eğitimi Merkezinin sevilen Eğiticisi Abdulkadir Aydın’ın Hemşire kızı Semanur Aydın’ın Rezidans Düğün salonunda Batmanın tanınmış simaları, Eğitim camiası, kanat önderleri, STK Temsilcileri, Basınımızın güzide temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş idarecileri, siyasetçiler ile Batman Bürokrasinin değerli simalarında

KÜNKÜL VE AYDIN AİLELERİNİ MUTLU GÜNÜ
25-06-2024 13:58
25-06-2024 13:59

Batman Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran il dışında olması nedeniyle mesaj yollayarak, düğün salonuna çelenk gönderdi.

Düğüne Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç ve İl Yönetimi ile Batman Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Tahir Zaman katılım sağladı.

Ayrıca Gelinin Annesinin yakın arkadaşı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Müşaviri Şaziye Gündüz’de bizzat katıldı. Maliye Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya mesaj yollayarak genç çifte mutluluklar diledi. Bizde Genç çifte Mutluluklar diliyoruz, iki cihanda saadetler diliyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER