Gündem

GENÇLİKTE HAVUZ SEFERBERLİĞİ

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, okulların 14 Haziran’da tatil olmasından dolayı, yaz kurslarına ve özellikle havuzlara ağırlık vermeye başladı.

GENÇLİKTE HAVUZ SEFERBERLİĞİ
09-06-2024 15:12
09-06-2024 15:13

Batman merkezde kapalı olimpik yüzme havuzu başta olmak üzere, 19 Mayıs’ta 2 yarı olimpik, Aydınkonak’ta 1 yarı olimpik, merkezde 3 portatif havuz, Kozluk’ta yarı olimpik, Beşiri, Hasankeyf, Gercüş ve Sason ilçelerinde birer portatif havuz ile Kayapınar Beldesinde de bir adet portatif yüzme havuzu hizmet verecek. Havaların ısınmasıyla ihtiyaç duyulan yüzme havuzları kentin 4 bir yanında hizmet vereceğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk bütün talepleri karşılamaya kararlı olduklarını söyledi.

“HAVUZLARIMIZDA HEM SERİNLEYİN, HEM YÜZME ÖĞRENİN”

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk “Bütün Batman halkından ricamız,  çocuklarını güvenli olan havuzlarımızda uzman yüzme antrenörleri ve cankurtaranlarımız nezaretinde yüzme kurslarına kayıt yaptırmalarıdır. Bunun için bütün personellerimiz görevlerinin başındadır. Bölgemizde oldukça tehlikeli akarsular, barajlar, göller, kanallar ve su göletleri var. Kesinlikle bunlara serinlemek için girilmesin. Havuzlarımızda Haftanın 6 günü 7’den 77’ye herkesin faydalanabileceği saatler ayırdık. 2024 yaz sezonunu havuzlarımızda doğru yüzme öğrenerek geçirmeliyiz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER