USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

WUSHU KUNGFU ŞAMPİYONASINDA BATMAN RÜZGÂRI ESTİ

Wushu Kungfu Türkiye Şampiyonasında Batmanlı sporcular 3 altın 3 gümüş ve 3 bronz madalya alarak toplamda 9 madalya ile Batman’a döndüler.

WUSHU KUNGFU ŞAMPİYONASINDA BATMAN RÜZGÂRI ESTİ
26-05-2024 17:11
Google News

Sakarya’da yapılan Okul sporları küçükler, yıldızlar ve gençler, Wushu Kungfu Türkiye Şampiyonasına katılan Batmanlı Wushu Kungfu sporu öğrencileri şampiyonaya damga vurdular.

Wushu Taolu da;  Abdulcelil Candan İmam Hatip Orta Okulu öğrencisi Rabia Zehra Velioğlu iki branşta, Bajiguan ve Shuand Dao Türkiye Şampiyonu oldu iki altın madalya aldı. Batman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Melek İlayda Velioğlu ise Bajiguan dalında Türkiye şampiyonu Shuand Dao’da da üçüncü olup 1 altın ve 1 Bronz madalya kazandı.

Wushu Kungfu Sanda da; Batman Lisesi Öğrencisi Hiranur Üleç,  Batman Meslek Ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Samet Ökmen ve  Fatih Ortaokulu Öğrencisi Ahmet Bozkurt kategorilerinde Türkiye ikinciliği elde ederek gümüş madalya aldılar.  Ziya Gökalp Ortaokulu Öğrencileri Muhammet Hüseyin Ekin  ve Egid Bedirhan Gezer Türkiye üçüncüsü olup Bronz madalya aldılar.

Wushu Kungfu Türkiye Şampiyonasına 3 altın 3 gümüş ve 3 bronz madalya alarak toplamda 9 madalya ile tamamlayan sporcuları tebrik eden Wushu Kungfu İl Temsilcisi Muhammed Velioğlu “başarılı sporcuları yetiştiren antrenörlere özverili çalışmaları için teşekkür ederim. Çalışmalarımıza her zaman destek olan başta Sayın Valimiz Ekrem Canalp olmak üzere Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ve personeline, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ile Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Serik ve personeline teşekkür ediyorum. Batman ve bölgemizin tüm kungfucuların yetişmesinde bu gün wushu kungfu’da gelinen yer ve kazanılan tüm başarıların mimarı biz genç hocaların yetişmesinde ciddi katkısı olan hocamız Abdulaziz Velioğlu’na da teşekkür ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA