USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

VALİ CANALP’TAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Batman Valisi Ekrem Canalp, Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

VALİ CANALP’TAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
13-06-2024 13:14
13-06-2024 13:17
Google News

Milletimizi; manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran, sevgi, saygı, merhamet ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı müstesna günlerimizden birine daha kavuşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz diyen Batman Valisi Ekrem Canalp “Böyle müstesna günlerin coşkusunu ve sevincini yaşarken zirveye çıkardığımız yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe yaymak ve bu duyguları kalıcı hale getirmek için daha fazla çaba göstermeliyiz. Dini bayramlarımızda akraba ziyaretleri dışında özellikle; yaşlı, kimsesiz, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı ziyaret ederek, onlarla bayramın manevi huzurunu ve heyecanını birlikte yaşamalı ve paylaşmalıyız.

Valilik olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından gerekli önlemler alınmıştır. Bayram sevincimizin bir hüzne dönüşmemesi için, seyahate çıkacak olan vatandaşlarımız başta olmak üzere, tüm vatandaşlarımızdan trafik kurallarına titizlikle riayet etmelerini hassaten istirham ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Batmanlı hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesine vesile olmasını diliyorum. Özellikle Filistin topraklarında yaşanan insanlık dramının bir an önce sona ermesini, bu topraklarda barış ve kardeşliğin yeşermesini temenni ediyorum. Ayrıca hac farizasını yerine getirme niyetiyle şu an kutsal topraklarda bulunan vatandaşlarımızın ibadetlerinin kabul olmasını Yüce Allahtan niyaz ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA