USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ŞEHİT AİLESİNE BAYRAM ZİYARETİ

Sason Kaymakamı Murat Mete, Şehit Faim Bozkurt’un ailesine bayram ziyaretinde bulundu.

ŞEHİT AİLESİNE BAYRAM ZİYARETİ
16-06-2024 13:53
16-06-2024 13:56
Google News

Sason Kaymakamı Murat Mete ve eşi Pınar Mete, Kurban Bayramı vesilesiyle,26 Ekim 2022 tarihinde şehadete eren Faim Bozkurt’un ailesini, şehitin doğum gününde ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, şehit ailesi ile hoş sohbet eden ve Kurban Bayramı’nı kutlayan Kaymakam Mete, “Manevi değerlerimizi bir kez daha hatırlayarak doyasıya yaşadığımız bu güzel Bayram gününde şehit ailemizi ziyaret etmek güzel bir duygu. Şehit ailelerimiz bizler için çok değerli ve kıymetli. Devletimiz ve milletimiz, şehitlerimizin emaneti olan ailelerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir” dedi.

Ziyaretin devamında, İlçe Müftü Vekili Hasan Kandemir, başta şehit Faim Bozkurt olmak üzere tüm şehitler ruhu için dua etti. Ayrıca, Kaymakam Murat Mete, şehit babası Nazmi Bozkurt’un Babalar Günü’nü kutlayarak çiçek takdim etti.

Bayramlaşma programına, Kaymakam Murat Mete, İlçe Emniyet Amir Vekili Akın Bekiroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Madenüs ve eşi, İlçe Müftü Vekili Hasan Kandemir ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hakan Akın katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA