USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

“Saldırılar bölge insanının nefretini çekiyor”

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, önceki gün yaşanan saldırı sonucu şehit olan Komiser Yardımcısı Burhan Gatfar’a Allah’tan rahmet ailesine başsağlığında bulundu.

“Saldırılar bölge insanının nefretini çekiyor”
02-09-2015 18:48
Google News

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, önceki gün yaşanan saldırı sonucu şehit olan Komiser Yardımcısı Burhan Gatfar’a Allah’tan rahmet ailesine başsağlığında bulundu. Aynı olayda yaralanan Polis memuru Mustafa Özarslan ve sivil vatandaş Burhan Gülmez’e de acil şifalar dileyen Milletvekili Özdemir, şiddetin bir an önce sonlandırılması gerektiğini söyledi.
Batman’da yaşanan menfur saldırının Türkiye ve Bölge için yaralayıcı ve üzüntü verici olduğunun altını çizen Milletvekili Özdemir, bu tür olayların ve saldırıların hiç kimseye ve hiçbir kesime yarar sağlamadığını kaydetti. Ülkeyi şiddet sarmalına sokmak ve bu şekilde Türkiye’nin önünü kesmek isteyen bazı dış güçlere ve odaklara maşalık edenlerin rol oynadığı saldırıların ülkeye, bölgeye ve tüm insanlara büyük zararlar verdiğini ifade eden Milletvekili Özdemir, bu tür eylem ve saldırılardan sadece Türkiye’yi geriletmek isteyen dış güçlerin kazançlı çıktığını dile getirdi. Güvenlik güçleri dışında sivil, çocuk ve yaralılara sağlık hizmetinde bulunan doktorlara bile yapılan saldırılar sonucu birçok insanın hayatını kaybettiğini ve ailelerin perişan olduğuna vurgu yapan Milletvekili Özdemir, saldırıların hiçbir haklı amaca hizmet etmediğini ve hiç kimseden kabul görmediğini belirterek, toplumun tüm kesimleri ve fertleri tarafından bunu gerçekleştirenlerin nefretle kınandığını söyledi.
Ülkenin ve bölgenin huzurunu bozmaya kimsenin hakkının olmadığını da belirten Milletvekili Özdemir, silahların ve şiddetin her türlüsünün bir an önce sona erdirilmesinin kaçınılmaz olduğunu sözlerine ekledi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA