USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

REAL KONAK HOTEL; BALAYI ÇİFTLERİNE UNUTULMAZ BİR DENEYİM SUNUYOR

Batman’ın ödüllü ve dört yıldızlı oteli olan Real Konak Hotel, yaz sezonunda düğünlerin başlamasıyla yeni evlenen çiftler için benzersiz seçenekler sunuyor.

REAL KONAK HOTEL; BALAYI ÇİFTLERİNE UNUTULMAZ BİR DENEYİM SUNUYOR
29-06-2024 16:42
29-06-2024 16:43
Google News

Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı, Türkiye’de düğünlerin genellikle yaz aylarında yapıldığını ve şuan tam düğün sezonunun içinde olduklarını söyleyerek “Bizde ekip olarak evlenen ve yeni evlenecek olan çiftler için yepyeni bir konsept hazırladık. Hotel’imiz de konaklayacak olan çiftler için birbirinden farklı sürprizler hazırladık. Hotelimiz bayram sonrasında yoğun bir organizasyon trafiğine hazırlandı. Real Konak Hotel’in sunduğu balayı paketleri arasında özel oda süslemeleri, romantik akşam yemekleri yer alıyor. Ayrıca çiftler, otelin geniş ve lüks odalarında konaklamanın keyfini çıkarırken, şehir manzaralı odalarında romantik anlar yaşayabiliyor. Bu pazarda otelde konaklayacak misafirlerimizi kaybetmemek adına hizmet kalitemizi çok yükselttik. Çiftlerin beklentilerine cevap verecek nitelikte olmamız gerekiyor” dedi.

“BİZİM İÇİN HER ÇİFTİN BALAYI DENEYİMİ ÖZEL VE ÖNEMLİ”

Real Konak Hotel’in Genel Müdürü Sinan Sarı “Bizim için her çiftin balayı deneyimi özel ve önemli. Bu yüzden sunduğumuz hizmetlerde her detayı özenle planlıyoruz. Otelimiz, şehrin karmaşasından uzakta sakin bir ortam sunarken, aynı zamanda şehir merkezinde olmasıyla da avantaj sağlıyor” dedi. Real Konak Hotel, balayı çiftlerine sunduğu bu özel deneyimlerle evliliklerinin ilk günlerini unutulmaz kılmayı hedefliyor. Detaylı bilgi ve rezervasyon için otelin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz” dedi.

Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti. Türkiye’de düğünlerin genellikle yaz aylarında yapıldığını ve şuan tam düğün sezonunun içindeyiz; bizde ekip olarak evlenen ve yeni evlenecek olan çiftler için yepyeni bir konsept hazırladıklarını belirterek otelde konaklayacak olan çiftler için birbirinden farklı sürprizler hazırladıklarını aktardı. Otel bayram sonrasında yoğun bir organizasyon trafiğine hazırlandı.  Otelin en güzel alanlarında fotoğraf çekimi, çiftler için özel ve modern dekore edilmiş balayı süitleri ve düğün için şehir dışından gelecek misafirlerimiz kendilerini özel hissedecek.

Balayı için gelen yeni çiftlere özel olarak verilen meyve tabağı, gül yaprakları ile düzenlenmiş oda ve odaya gönderilen kahvaltı servisiyle yeni evlenen çiftler için romantik bir gün sağlamaktır. Bu pazarda otelde konaklayacak misafirlerimizi kaybetmemek adına hizmet kalitemizi çok yükselttik. Çiftlerin beklentilerine cevap verecek nitelikte olmamız gerekiyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA