USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİ

2023-2024 eğitim-öğretim yılı karne dağıtım töreni; Vali Ekrem Canalp ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ın katılımlarıyla Demiryol İlkokulu'nda gerçekleşti.

ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİ
14-06-2024 13:36
14-06-2024 13:37
Google News

Batman Vali Ekrem Canalp ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Demiryol İlkokulu'nda düzenlenen 2023-2024 eğitim-öğretim yılsonu karne dağıtım törenine katıldılar.

Törene Vali Ekrem Canalp, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Vali Canalp, okula gelişi sırasında iki öğrenci tarafından çiçeklerle karşılandı. Vali Canalp ve İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran ilk olarak Demiryol İlkokulu'nda sınıfları ziyaret öğrencilerle bir süre sohbet ettiler. Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Vali Canalp ve İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, öğrencilere karne ve aldıkları belgeleri verdiler. Vali Canalp, öğrencilerin yıl boyunca gösterdikleri çabaları takdir ederek onları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Öğrenci velileri ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Ekrem Canalp, öğrenci ve velilileri tebrik edip iyi tatiller diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, törenin ardından öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geldi. Eğitim-öğretim yılı boyunca gösterdikleri çabalardan dolayı öğretmenleri tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli hakkında öğretmenlere bilgi verdi. Öğretmenlerin, bu model çerçevesinde eğitimde yenilikçi yöntemler uygulayarak öğrencilere en iyi şekilde rehberlik etmelerinin önemine değindi. Tüm öğrenciler adına öğretmenlere teşekkür ederek onlara iyi tatiller diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA