USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KÜRT DİL BAYRAMI MÜZİK PROGRAMIYLA KUTLANDI

Batman Belediyesi, ARÎ-DER, Bahar Kültür Merkezi ve Eğitim- Sen Batman Şubesi işbirliği ile ‘Bernameya Çîrokên Muzîkal’ adlı programla Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde coşkuyla kutlandı.

KÜRT DİL BAYRAMI MÜZİK PROGRAMIYLA KUTLANDI
16-05-2024 23:38
16-05-2024 23:39
Google News

DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, Batman Belediyesi Eş Başkanımız Gülistan Sönük, DEM Parti Batman İl Eş Başkanı Songül Korkmaz ve Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş Kürt Dil Bayramı için düzenlenen müzik programına katıldı.

Günün anlam ve önemine belirten bir konuşma  yapan Batman  Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük programda yaptığı konuşmasında “Anadilimiz geleceğimizin teminatıdır. Kürtçe’nin resmi dil olana kadar, günlük hayatta ve kamusal alanda kullanılana kadar ve yasal güvence altına alınana kadar Kürtçe için mücadelemiz devam edecek. Başta bu program için emek veren kamu kurum ve kuruluşlarına, programı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.

Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük, program bitiminde programda emeği geçen ve programa katılan misafir ile kurum ve kuruluş temsilcilerine gül verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA