USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

HALK TOPLANTISININ 3'ÜNCÜSÜ SAĞLIK MAHALLESİNDE YAPILDI

Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük başkanlığında Sağlık Mahallesi Mehmet Şirin Öndaş Taziye Evinde Halk Toplantısı yapıldı.

HALK TOPLANTISININ 3'ÜNCÜSÜ SAĞLIK MAHALLESİNDE YAPILDI
13-05-2024 17:02
13-05-2024 17:26
Google News

Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Demir Sevim, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda Eş Başkan Gülistan Sönük, DEM Parti İl Eş Başkanları ve belediye birim müdürleri ile birlikte belediyenin yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi vererek halkın sorun ve taleplerini dinledi.

Eş Başkan Sönük yaptığı konuşmada "Toplantıyı yapmaktaki amacımız belediyemizin faaliyetlerini, nasıl bir belediyeyi devraldığımızı halkımıza anlatmak, halkımızın sorunlarını dinlemek, fikirlerinden ve tavsiyelerinden faydalanarak eleştirilerine kulak vermektir. Belediye olarak halkımıza en iyi hizmeti sunmaya gayret göstereceğiz.

Tüm istekleri göz önüne alacağız. Sorunların çözümü noktasında elimizden ne gelirse yapmaya çalışacağız. İnşallah Batman sorunları çözülmüş, pırıl pırıl yaşanacak bir kent olacak. Toplantımıza katılan tüm yurttaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA