USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

FUTBOL TURNUVASINA 400 EĞİTİMCİ KATILDI

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında üyelerine çeşitli etkinliklerle hitap eden Eğitim Bir Sen geleneksel hale getirdiği turnuvalara ‘Nehirden Denize Özgür Filistin’ temasıyla düzenlenen Futbol Turnuvası’nda dereceye giren takımlar yarı final ve final maçlarının ardından belli oldu.

FUTBOL TURNUVASINA 400 EĞİTİMCİ KATILDI
31-05-2024 16:06
31-05-2024 16:09
Google News

 

Yaklaşık bir ay boyunca 40 okuldan 400 Eğitimcinin kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın finaline Şube Başkanı Şehmuz Önlü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Beşir Tileği, şube müdürleri, şube yönetimi, turnuvaya katılan sporcular ile aileleri ve Eğitim-Bir-Sen üyeleri katıldı.

Çekişmeli bir maçın ardından Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesini penaltılarla 5-4 ile mağlup eden Karatay İlkokulu turnuvanın şampiyonu oldu.

Karşılaşmaların ardından Eğitim-Bir-Sen Eğitim ve Sosyal İşlerden sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Yılmaz Gündüz tüm katılımcılara teşekkür ederken “Bu yılki temamız Nehirden Denize Özgür Filistin’di. Bu yüzden Futbol Turnuvamızı Gazze anısına düzenledik. Bu turnuva bizim farkımızı bir kez daha herkese göstermiştir. Mücadele dolu karşılaşmalara rağmen tüm oyuncularımız kardeşlik bilinciyle hareket ettiler. Bizlere yakışan bir duruş sergilediler. Burada kaybeden yok. Kazanan ise hepimiziz. Kazanan Eğitim-Bir-Sen’dir” ifadelerini kullandı.

Son maçların ardından her iki takım sporcularına hediye ve kupa takdim edildi. İkincilik kupasını İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Abdurahman Kardaş, Birincilik kupasını ise İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Beşir Tileği takdim etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA