USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

EŞ BAŞKAN SÖNÜK, YANGIN BÖLGESİNDEYDİ

Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük, gece saatlerinde komşu iller Mardin Mazıdağı ve Diyarbakır Çınar ilçe sınırları arasında meydana gelen büyük yangın felaketi haberi üzerine olay mahalline itfaiye ekipleri ile birlikte intikal etti.

EŞ BAŞKAN SÖNÜK, YANGIN BÖLGESİNDEYDİ
23-06-2024 11:01
23-06-2024 11:04
Google News

Komşu illerde meydana gelen yangın can ve mal kaybına neden oldu. Henüz sebebi tam olarak belirlenemeyen yangının yerleşim alanlarına sıçraması felaketin boyutunu artırdı. Olayın duyulması üzerine Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Sönük ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri anında yangın bölgesini intikal etti. İtfaiye Müdürlüğüne ait 2 arazöz, 2 su tankeri ve 10 personel ile birlikte yangın alanına ulaşan Batman Belediyesi ekibi koordine merkezi ile birlikte hareket ederek yangına müdahale etti. Gece geç saatlere kadar süren söndürme çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı.

Eş Başkan Sönük, yangında vefat edenlere Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar dilerken yakınlarına da başsağlığı diledi. Eş Başkan Sönük, bütün imkânları ile vatandaşların yanında olacaklarını hatırlatarak yangından etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini iletti.

“YANGINDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARIN YANINDAYIZ”

Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, Mardin Mazıdağı ilçesi ve Diyarbakır Çınar ilçesi bölgesinde can kayıplarının yaşandığı yangınla ilgili çalışmaları yerinde takip Etti.

Yangın söndürme çalışmalarına gece saatlerinde Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleriyle katılan Belediye Eş Başkan Sönük, çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği, 44 kişinin yaralandığı yangınla ilgili bölgede ziyaretlerini sürdürüyor.

Diyarbakır ve Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanlarıyla birlikte bölgede incelemelerde bulunan Eş Başkan Sönük, yangından etkilenen vatandaşlarla bir araya gelerek bu zor günlerde onları yalnız bırakmadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA