USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BAŞKAN EKMİŞ, GABB TOPLANTISINA KATILDI

Güneydoğu Anadolu Belediyeler Birliği (GABB) üyeliğine seçilen Balpınar Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş, Diyarbakır’da yapılan ilk toplantıda Komisyon üyeliğine de seçildi.

BAŞKAN EKMİŞ, GABB TOPLANTISINA KATILDI
05-06-2024 12:30
05-06-2024 12:31
Google News

Güneydoğu Anadolu Belediyeler Birliği (GABB) 2024 yılı olağanüstü meclis toplantısına Balpınar Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş ve Belediye Meclis Üyesi Kemal Demir katılım sağladı.

EKMİŞ VE DEMİR KOMİSYONA SEÇİLDİ

Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür merkezi toplantı salonunda yapılan seçimde Balpınar Belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş ve Meclis üyesi Kemal Demir oy çokluğuyla GABB Denetim komisyonu ve plan bütçe komisyonu daimi üyeleri olarak seçildiler.

Batman ve Diyarbakır seçimlerinden başarıyla çıkan ve oy çokluğuyla seçildiklerini belirten Balpınar belediye Başkanı İmadeddin Ekmiş yaptığı açıklamada şunları söyledi “Bizlere güvenen ve teveccüh gösteren Belediye Başkanlarına ve meclis üyelerine teşekkür deriz. Birlik bünyesi içindeki Bütün Belediyelerimizle nitelikli ve verimli bir faaliyet dönemi yürüteceğimize inanıyoruz. Bütün makam ve mevkiler halkımıza hizmet etmek için kullanılmadır. Bunun için bizler elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA