USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

100 KİŞİNİN İSTİHDAM EDİLECEĞİ TEKSTİL ATÖLYESİ TÖRENLE AÇILDI

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde başlangıçta yaklaşık 100 kişinin istihdam edileceği tekstil atölyesi törenle açıldı.

100 KİŞİNİN İSTİHDAM EDİLECEĞİ TEKSTİL ATÖLYESİ TÖRENLE AÇILDI
08-06-2024 13:02
08-06-2024 13:03
Google News

Programda konuşan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Mezopotamya’nın kalbi ve incisi Hasankeyf ilçesinde yeni hizmete giren tekstil atölyesinin açılışını yapmak üzere toplandıklarını söyledi.

“BİZİM KENDİ MARKALARIMIZI OLUŞTURMAMIZ LAZIM”

İstihdama katkı sunacak olan tekstil atölyesinin hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Nasıroğlu “İstihdam oluşturmak güzel bir şey. En önemlisi kendi vatandaşlarına iş imkanı sunma adına yapılan bu hizmet kutsal diyebileceğimiz en güzel hizmetlerin başında geliyor. Hasankeyf'te 100 kişiye istihdam sağlayacak olan bir üretim tesisi kuruldu. Bu tarz üretim tesislerinin sayısını artırmamız gerekiyor.  Bizim kendi markalarımızı oluşturmamız lazım. Büyük üretim alanlarını kurarak Batman'ı hak ettiği yere taşımamız gerekiyor ve bunda da hepimize sorumluluk düşüyor" dedi.

İŞ İNSANLARINA ÇAĞRI

Batman'a sevdası olan bütün iş insanlarına seslenen Milletvekili Nasıroğlu “Bugün sevdanızı gösterme zamanı. Dışarıda olan tüm Batmanlı iş insanlarına diyorum ki Batman'ın başarı hikayesinde ve kalkınmasında rol alın. Biz siyaset kurumu, hükümet ve devlet olarak gerekli organize sanayi bölgelerini hazırlıyoruz. Yatırım yapma şartlarını ve olanaklarını güçlü hale getiriyoruz. Bizler iş insanlarımızın buraya getirilmesi için ciddi bir gayret sarf ediyoruz. Her zaman söylediğim gibi tüm işletmecilerimizin yanındayız ve bürokratik engelleri aşma konusunda elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Yeter ki gelin yatırım yapın” diye konuştu.

“ŞEHRİMİZE KATKI SAĞLAYANLARIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Şehre katma değer ve istihdam sağlayan iş insanlarının yanında olduklarını ifade eden Milletvekili Nasıroğlu “Şehrimize katma değer kazandıran, istihdam sağlayan, ilçelerimi kalkındıran işletmelerimizin her zaman yanındayız. Ben inanıyorum ki bu ve buna benzer işletmelerle birlikte vatandaşlarımızın refah seviyesi daha da artacak. İnsanlarımız daha müreffeh yaşayacaktır” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Milletvekili Nasıroğlu, Vali Ekrem Canalp ile açılışı yapılan atölyeyi gezdi. Programa AK Parti İl Başkan Vekili Temim Orhan, ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA