Batman sahipsiz bir kent

Bağımsız Milletvekili adayı Ferit Tunç, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın mensuplarına Milletvekili adaylığı konusunda bilgi veren Tunç, neden aday olduğu sorusuna da yanıt verdi.

Gündem - 9 yıl önce

BATMAN GERÇEKTEN DE SAHİPSİZ BİR KENT

Bağımsız Milletvekili Adayı Ferit Tunç, basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda Batman için elini taşın altına koymak istediğini söyledi. Oldukça samimi bir ortamda geçen basın toplantısında Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Ferit Tunç: “Partilerin Genel Merkezi tarafından, Batman’da gösterilen adayların durumunu görünce ben de aday oldum. Batman gerçekten de herkesin bildiği gibi sahipsiz bir kent. Altyapısından üst yapısına kadar, işsizlik sorunu; elektrik kesintileri, yolların durumu işsizlik konuları Batman’ın ilk gündem maddelerinden ne yazık ki düşmedi. Batman’a bakılırsa her zaman son sıralardaki yerini koruyor. Benim Milletvekili adaylığım, aslında Batman'daki partilere bir tepki mahiyetindedir. Öğrencilik yıllarımda Batmanlı öğrenciler için yaptıklarımız ortadadır. Batmanlı öğrencilere burs kazandırılması için yaptığım çabalarım bir yana ayrıca ciddi bir sorun olan barınma konusunda İstanbul'da, Batmanlı öğrencilere yönelik bir yurt kazandırılması için çalışma başlatmıştık. Fakat ne yazık ki, Maliye Bakanımız olan Mehmet Şimşek hep duyarsız kalıp, sanki Batman Milletvekili değil de başka kentlerin milletvekiliymiş gibi hareket etti ve çalışmalarımıza duyarsız kaldı. Bugüne kadar Sayın Maliye Bakanı’nın Batman’a doğru düzgün bir çalışmasını göremedik maalesef” dedi. 

BAKAN ŞİMŞEK PROJELERİMİZE DUYARSIZ KALDI

Bağımsız Milletvekili olma nedenlerini yaptığı basın toplantısı ile basına ve kamuoyuna belirten Ferit Tunç, kendisinin; sihirli bir değneğinin olmadığını, şapkadan da tavşan çıkarmayacağını, ayrıca yapamayacağı vaatlerde de bulunmayacağını belirtti. Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Ferit Tunç, bugüne kadar hem milletvekili hem de aday adaylarının çoğunun Batman’a doğru düzgün bir çalışmalarının olmadığından ötürü 7 Haziran Genel Seçimlerine adaylığını koyduğunu söyledi.

SEÇİM LOKALİ AIRPORT RESTAURANT & CAFE

Seçim Lokali’nin Mehmet Bardakçı’ya ait olan Airport Restaurant & Cafe’de olacağını ifade eden Tunç: “Milletvekili seçildiğim takdirde öncelikle Milletvekili maaşımla 50 öğrenciye burs vereceğim. Çünkü öğrenciler ve üniversite öğrencilerine bugüne kadar destek olunmamış ve kimse bu sorumluluğu üzerine almamıştır. Oysa üniversite gençliği, memleketimizin öncelikleri arasında yer alması gerektiğine inanıyorum. Benim asıl anlayışım, ister toplum adına, ister bireysel anlamda ne olursa olsun sorunların çözümünde birebir yer alacağım” diye konuştu.

OLUMLU TEPKİLER ALIYORUM

“Adaylığım konusunda ciddi anlamda olumlu tepkiler alıyorum” diyen Batman Milletvekili adayı Ferit Tunç: “İster sosyal medyadan, ister bizzat telefonla arayıp tebrik eden ve beni destekleyen tanıdığım veya tanımadığım birçok kişiden olumlu tepkiler almaya devam ediyorum. Bu arada HDP’nin de barajı aşmasını umut ederken, seçimin Batmanımıza, bölgemize, ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ederim” ifadelerinde bulundu. Tunç ayrıca, seçim kampanyasını, gönüllü dostlarının ve hemşehrilerinin katkılarıyla yürüttüğünü dile getirirken, önümüzdeki günlerde sürpriz desteklerin olacağı sinyallerini de verdi. | Hüseyin Sakar

 

Haftanın Öne Çıkanları

Miniklerinden geri dönüşüm defilesi

2015-04-09 17:53 - Gündem

HDP’de müşahit başvuruları başladı

2015-04-07 19:41 - Gündem

Türkiye Wushu Kungfu Şampiyonası Antalya’da Yapıldı

2015-04-14 17:52 - Spor

HDP Adayları halka tanıtıldı

2015-04-12 18:22 - Gündem

Atletler madalya ile döndü

2015-04-13 16:17 - Spor

Petrol’de istifa depremi

2015-04-07 19:27 - Spor

Batman Engelliler Grup Şampiyonu

2015-04-13 16:16 - Spor

Petrolsporlu Doğan, Sivas'ta tarih yazdı

2015-04-13 16:21 - Spor

Vekil adaylarımız kesinleşti

2015-04-07 19:48 - Gündem

Ne olacak Petrol’ün hali!

2015-04-12 18:08 - Spor

İlgili Haberler

EMNİYET’TEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

16:03 - Gündem

İKİ İLÇEYİ BAĞLAYACAK BETON YOL YAPILDI

16:01 - Gündem

ÇOCUK HEMATOLOJİ VE ONKOLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI

16:00 - Gündem

“YÜREĞİMİZDEKİ YANGIN HİÇBİR ZAMAN SÖNMEDİ”

15:59 - Gündem

LGS TERCİH DANIŞMANLIĞI TOPLANTISI YAPILDI

15:57 - Gündem

Günün Manşetleri

EMNİYET’TEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

16:03 - Gündem

İKİ İLÇEYİ BAĞLAYACAK BETON YOL YAPILDI

16:01 - Gündem

ÇOCUK HEMATOLOJİ VE ONKOLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI

16:00 - Gündem

“YÜREĞİMİZDEKİ YANGIN HİÇBİR ZAMAN SÖNMEDİ”

15:59 - Gündem

LGS TERCİH DANIŞMANLIĞI TOPLANTISI YAPILDI

15:57 - Gündem