?>

ASRİAD, YETKİLİLERİ ‘TEFECİLİK’ KONUSUNDA GÖREVE DAVET ETTİ

ASRİAD Batman Şube Başkanı Av. Osman Aslan, son yıllarda başta Batman olmak üzere tüm ülkede sorun haline gelen tefecilik konusunda yetkilileri, kanaat önderlerini ve şehrin ileri gelenlerini göreve davet etti.

Gündem - 4 ay önce

ASRİAD Batman Şube Başkanı Av. Osman Aslan, son zamanlarda tefecilik kumpasına giren esnaf ve iş insanları arasında yaşanan cinnet ve intihar olayları hakkında açıklamalarda bulundu.

Şube Başkanı Osman “Ekonomik darboğaz nedeniyle birçok firma veya şahsın tefecilerin ağına düştüğünü ve ödeme zorluğu yaşayanların tehdit edildiği sıklıkla duymaktayız. Bu konuda herkes elini taşın altına koymalıdır. Yıllarca çalışan insanların malvarlığının hızlı bir şekilde el değiştirdiğini" ifade etti.

Şube Başkanı Osman, şehre hiçbir yatırım yapmayan tefecilerin, yatırımcının malına çöktüğünü ve buna bir çözüm bulunması gerektiğini belirtti.

Şube Başkanı Osman, toplumdaki dejenerasyonun çabuk zengin olma hırsı ile birleşmesi sonucunda büyük sosyal patlamalar yaşanabileceğini, son dönemde yaşanan cinnet ve intihar olaylarının önlem alınmazsa daha da artacağına dikkat çekti.

Toplumun başta Vali Ekrem Canalp olmak üzere, siyaset ve sivil toplumun önde gelen isimlerinden bu konuda duyarlılık beklediğini belirten Şube Başkanı Osman “Paraya erişimin zorlaşması ve sıkı para politikası en çok bankaların ve tefecilerin işine gelmektedir. Bir ülkede en çok para kazananlar bankalar ve tefeciler ise durup düşünmek gerekir” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

SAADET PARTİSİ İL BAŞKANI FIRAT’TAN SERT ÇIKIŞ

2024-11-21 13:24 - Politika

MERKEZ İLÇE BAŞKANI DOĞU, MAZBATASINI ALDI

2024-11-22 16:38 - Politika

ESKİ DBP İL EŞ BAŞKANI TUTUKLANDI

2024-11-20 13:50 - Asayiş

GENÇ ASKON’DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

2024-11-23 22:36 - Gündem

EĞİTİM PROJESİ TANITIM TÖRENİ YAPILDI

2024-11-24 14:12 - Sağlık

LBU PROJESİ İL YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI YAPILDI

2024-11-24 14:13 - Eğitim

DEVA PARTİLİ EKMEN “BATMAN’A UÇAK SEFERLERİ ARTIRILSIN”

2024-11-20 13:48 - Politika

“DÜNYA GENELİNDE HER 10 YETİŞKİNDEN BİRİ KOAH HASTASI”

2024-11-20 16:34 - Sağlık

BATMAN’DA ÇAY FİYATI 10 TL OLDU

2024-11-22 16:42 - Gündem

ZEHİR TACİRLERİNE DARBE: 4 KİŞİ TUTUKLANDI

2024-11-19 13:22 - Asayiş

İlgili Haberler

BAKAN YERLİKAYA ‘HUZUR VE KARDEŞLİK İFTAR PROGRAMI’NA KATILDI

15:15 - Gündem

BALIKLIGÖL REKREASYON ALANINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

15:12 - Gündem

RAMAZAN AYI NEDENİYLE GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI

15:11 - Gündem

22 İLDEN 218 GÜREŞÇİ AĞIRLANDI

15:10 - Gündem

KAYMAKAM ÖZTAŞ, TİYATRO GÖSTERİSİNE KATILDI

15:06 - Gündem

Günün Manşetleri

SAĞLIK EMEKÇİLERİNDEN ‘BAŞKA BİR SAĞLIK SİSTEMİ MÜMKÜN’ ÇAĞRISI

15:35 - Sağlık

BAKAN YERLİKAYA ‘HUZUR VE KARDEŞLİK İFTAR PROGRAMI’NA KATILDI

15:15 - Gündem

BALIKLIGÖL REKREASYON ALANINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

15:12 - Gündem

RAMAZAN AYI NEDENİYLE GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI

15:11 - Gündem

22 İLDEN 218 GÜREŞÇİ AĞIRLANDI

15:10 - Gündem